København

Med KAATSU fitness aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR) opnår du alle de vidunderlige styrke gevinster, som du oplever ved den traditionelle tunge og tidskrævende træning.

København

Kaatsu Fitness har flere centre i København

Oplev Kaatsu Fitness på Østerbro

Til dig, som bor på Østerbro så har vi et skønt center, hvor du har muligheden for at igangsætte dit medlemskab hos KAATSU Fitness. Her vil vores centerleder Philip være klar til at tage imod dig. Ligeledes vil Philip, og resten af personalet, altid sørge for at du får en skøn oplevelse i trygge rammer i vores center. Vores personlige trænere hjælper dig gerne i gang gennem en personlig træning.

Er du interesseret i at høre mere om vores Kaatsu Fitness Østerbro?

Find os på Østerbro

Bliv klogere på vores centerleder: Philip

Vores centerleder i Østbro, Philip, er uddannet personlig træner og har også en uddannelse  i sprog og kommunikation. Vi har haft Philip som instruktør på vores hold her i KAATSU Fitness i 1 år. Philip har altid haft en stort interesse for at dyrke sport. Han har bl.a. spillet fodbold siden han var lille og er vokset op med sport.

Efter en alvorlig hjernerystelse begyndte Philip at træne Kaatsu aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR). Pga. hjernerystelsen kunne Philip ikke træne optimalt, fordi det gav ham smerter i hovedet. Gennem Kaatsu har Philip igen muligheden for at træne optimalt og uden smerter.

Fun facts: Philip nyser når han spiser mørk chokolade og hans yndlingsøvelse er leg extensions

Frederiksberg

Kaatsu Fitness på Frederiksberg

Find os centralt på Frederiksberg!

Vores skønne træningscenter i Hostrups Have, hvor der er ideelle offentlige transportmuligheder. Her vil centerleder vil du opleve vores centerleder Christian, som er en dygtig personlig træner, fitness-instruktør og samtidig kan Christian hjælper dig med din kost, da han er kostvejleder. Christian og hans personale tager godt imod dig med højt humør, uddannet personale og lækkert træningsudstyr.

Er du interesseret i at høre mere om vores centre på Frederiksberg i København? Læs mere om Kaatsu Fitness Frederiksberg

Hostrups Have

Mød vores centerleder: Christian

Vores centerleder Christian er uddannet på Fitness Institute. Uddannelsen består af personlig træner, fitness-instruktør samt kostvejleder. Vi har haft Christian med på holdet hos KAATSU Fitness siden november 2019.

Christian har tidligere dyrket både thaiboksning og fodbold. Tidligere arbejdede han i salg og marketing, men efter 15 år havde Christian behov at tage en ny retning. I forbindelse med en operation i hans hofter ville Christian i gang igen, og det var her hans fitness rejse begyndte.

Fun facts: Christian holder meget af at træne ryg samt lave squats. Han er altid i godt humør

Hostrups Have

Her kan du læse mere om centerleder: Julie

Julie har en uddannelse som skrædder og designer, hvor hun i 25 år har været selvstændig og lavet brudekjoler. Hertil er Julie også certificeret Kaatsu-instruktør. Julie har været en del af vores team hos KAATSU Fitness siden sommeren i 2020, og indleder 2023 med drømmestillingen som centerleder for nyåbnede KAATSU Fitness Amager. Fitness og sport er intet nyt for Julie, da det altid har været en stor interesse for hende. Gennem livet har hun dyrket bl.a. jazzballet, løbet flere halvmarathons og dyrket aerobic.

Karriereskiftet opstod i forbindelse med en knæskade som Julie fik for 4 år siden. Knæskaden gjorde at hun ikke længere var i stand til at løbe. Hertil begyndte hun at cykle for at få rørt kroppen, og i forbindelse med genoptræning ved en fysioterapeut hørte hun om Kaatsu for første gang. I dag er hun Kaatsu-instruktør. 

Julies yndlingsting ved Kaatsu-træning er at det har styrket hendes skadet knæ. Det hun elsker ved at være instruktør er glæden i fitness centeret som hun oplever hos medlemmerne. Både inden og efter en veloverstået træningen. 

Julies yndlingsøvelser er leg extensions og hofteløft

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et skift i den traditionelle træningsmetode som de fleste kender fra de typiske fitnesscentre. Vha. denne træningsform kan du både opnå bedre styrke og fitness på kortere tid, træne mere sikkert og intelligent, samt opnå endnu bedre resultater med din træning.

Med KAATSU Fitness får du en mere sikker og mere effektiv træningsform, som kan anvendes for personer i alle aldersgrupper. Kaatsu som træningsform er egnet til dig som ønsker at holde sig i form, eller hvis du har brug for genoptræning efter en skade, ja selv som en professionel atlet på højt niveau, kan du drage fordel af Kaatsu træning. 

Hvordan fungerer det?: Træningen foregår således at en manchet, også kendt som et kaatsu-bælte, sættes øverst på armen eller benet. Hefter tilføres et tryk til bæltet lige som det man kan kender fra en blodtryksmåler. Her monitoreres trykket og trykket tilpasses efter dit personlige tolerance-niveau, på den måde ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Gennem denne metode opnås en hurtigere muskeludtrætning vha. let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.