BLOOD FLOW RESTRICTION WALKING AND PHYSICAL FUNCTION IN OLDER ADULTS: A RANDOMIZED CONTROL TRIAL.

Matthew John Clarkson, Louise Conway, Stuart Anthony WarmingtonJ Sci Med Sport. 2017 Dec;20(12):1041-1046. doi: 10.1016/j.jsams.2017.04.012. Epub 2017 Apr 21.

GANG MED KAATSU FORBEDRER DEN FYSISKE FUNKTION UDOVER DET MAN SER VED ALMINDELIG GANGTRÆNING

I studiet skriver forfatterne: “Den øgede forbedring i fysisk funktion med brug af Blood Flow Restriction (BFR)(KAATSU), viser hvordan denne tilføjelse kan øge kvaliteten af en simpel gangøvelse for befolkningsgrupper, der kan være kontraindiceret til modstandstræning med tung belastning.”

  • Gang med BFR (KAATSU –walk) leverer et lav-belastings-alternativ til modstandstræning til forbedring af den fysiske funktion for den del af den ældre befolkningen der kan være kontraindiceret til træning med høj belastning.

    BFR-gang (KAATSU-walk) forbedrer fysisk funktion ud over det der opnås ved traditionel gangøvelse.”

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.