Medlemskab
med fordele

KAATSU Fitness er her for dig og arbejder konstant på at gøre din træningsoplevelse til den absolut bedste i branchen. Få adgang til et økosystem der sikrer din sundhed og livskvalitet.

Velkommen til KAATSU

Bliv medlem i KAATSU Fitness og få adgang til ekslusive fordele. Når du starter får du et fuldt helbredtjek samt bodyscan for at se nøjagtigt hvor du er sundhedsmæssigt. Du får adgang til personlig træning med certificerede KAATSU instruktører hver måned og alt sammen med det bedste udstyr i den bedste atmosfære.

Personlig træning

Hver måned får du et personligt træningspas med en certificeret KAATSU instruktør. Du vil blive vejledt, inspireret og motiveret til fortsat at træne effektivt, så du altid er på rette vej mod dine fitness mål. 

Mere end bare et medlemskab

Personlig Træning

Bliv vejledt, inspireret og motiveret. Med et gratis KAATSU PT pas om måneden er du sikret at din træning altid er af bedste kvalitet.

Fri Adgang​

Udstyr og brugervenlig teknologi af højeste kvalitet er altid inden for rækkevidde. Du har med dit medlemskab altid adgang til det bedste.

Træn 2-for-1​

Del medlemskabet med en træningsven og oplev øget motivation. 2-for-1 giver jer muligheden for at dele glæden af KAATSU træning, til halv pris.

Bodyscan​

Optimér og gør dine resultater målbare. Få indblik der giver dig mulighed for at træffe informerede valg i din træning så du altid er på rette vej.

Mere end bare et medlemskab

Adgang til Danmarks varmeste fitness miljø

Med dit KAATSU Fitness medlemskab får du adgang til nærværende og overskuelige boutique-centre, hvor personlig betjening og kontakt altid er i højsædet. Du vil opleve at andre medlemmer samt instruktører er imødekommende og altid er på din side. I KAATSU Fitness står vi sammen.

KAATSU Medlemskab

  • Startpakke 1.995,-

    Skræddersyet program med 5x personlig træning med en instruktør, som lærer dig at anvende udstyret, sætte det rigtige tryk og viser dig hvordan man træner mest effektivt.
    Betalingen kan deles op over fire måneder.

    NB! Køb af startpakke kræver samtidig oprettelse af medlemskab.

    Startpakken er obligatorisk hvis du vil træne Kaatsu

For mere information om vilkår for abonnementer læs “abonnementsbetingelser

Træn 2 betal for 1

2-for-1 er vores nyeste medlemskab. Nu kan du få dobbelt op på træning, men betale kun for én! 

Læs mere om 2-for-1 medlemskab

Book din intro-session

Med en intro-session får du en skræddersyet træning med KAATSU, så du kan mærke effekten på egen krop, inden du bliver medlem. Forbered dig på en træningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Introsessionen koster 297,- og er 100% uforpligtende

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.