Handelsbetingelser

Oversigt over Kaatsu Fitness Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25 % dansk moms, hvis andet ikke er oplyst.

Betaling

Det er muligt at betale på følgende måder:

-Dankort/VISA-Dankort 

-Mastercard 

-Maestro 

-VISA/VISA Electron

Kvittering

Straks efter bekræftelse af købet modtager du en e-mail med en kvittering. I samme mail modtager du login-detaljer til vores online booking, hvormed du kan booke din aftale.

Sikkerhed

De data, der sendes ved betaling med kort i Webshoppen, er krypterede (SSL). Hverken KAATSU FITNESS eller andre har mulighed for at læse dem.

Fortrolighed

Modtagne oplysninger behandles fortroligt. Der videregives ikke oplysninger til tredjemand uden samtykke.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os i vores webshop, gældende fra den dag du har modtaget din vare. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du inden 14 dage fra modtagelse, give os skriftlig meddelelse per e-mail om, at du ønsker at fortryde dit køb. Vedlæg købskvitteringen. 

Tilbageførsel af betaling 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamationsret

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til KAATSU FITNESS A/S på info@kaatsufitness.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.forbrug.dk

Persondatapolitik 

For at du kan afslutte et køb i Webshoppen , har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn 

– Adresse 

– Telefonnummer 

– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos KAATSU FITNESS A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores Webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Personalet i KAATSU FITNESS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til KAATSU FITNESS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos KAATSU FITNESS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KAATSU FITNESS A/S via e-mail info@kaatsufitness.dk

For information omkring medlemskab se abonnementsbetingelser

Handelsbetingelser

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.