Testimonials
Mark O. Madsen, dansk OL-sølvvinder i brydning og professionel MMA-udøver, anbefaler KAATSU FITNESS. Mark er meget overrasket over bl.a. effektiviteten af Kaatsu
Mark O. Madsen OL-sølvvinder og professionel MMA-udøver

”Jeg er positivt overrasket over, hvor effektiv træningsformen er. Som elitesportsmand ved jeg hvad det kræver at træne til failure og hvor vigtig restitution er. Kaatsu-træning leverer lynhurtigt og meget overbevisende på begge platforme.”"

Victor Feddersen, dansk OL-vinder og 4 x verdensmester i roning.
Victor Feddersen OL-guldvinder og 4x verdensmester

"Som tidligere roer på eliteplan og nu som selvstændig, så betyder både tid og resultater meget i en travl hverdag og med Kaatsu kunne jeg mærke forskel allerede efter 3 uger. Så nu træner jeg Kaatsu 2-3 gange om ugen og har stor glæde af at træningen kan klares på 45 min. fra jeg kommer, til jeg er ude af døren igen. Det er effektivt!"

Ole Jakobsen - speciallæge i ortopædkirugi og idrætsmedicin. Ole har opnået meget erfaring med skader og genoptræning af disse ved hjælp af Kaatsu
Ole Jakobsen Speciallæge i ortodpædkirurgi og idrætsmedicin og ekstern lektor på Københavns Universitet

I de 20 år jeg har arbejdet med både eliteidræt og patienter med bevægeapparat lidelser, har jeg aldrig set nogen hverken trænings- eller genoptræningsmodalitet så virksom som Kaatsutræning/Blood Flow Restriction træning til at skabe muskeltilvækst.

Simone Dupont er professionel norsk håndboldspiller. Simone prøvede Kaatsu efter en slem knæskade, og opnåede hurtig muskelopbygning og kom tilbage på håndboldbanen igen
Simone Dupont Professionel håndboldspiller Larvik, Norge

Med til arbejdet som professionel håndboldspiller, hører desværre ofte skader. I mit tilfælde har jeg været ude med en slem knæskade i over et år. Jeg mistede i den periode størstedelen af musklerne i mit ben, og da jeg hørte om Kaatsu Danmark, og de resultater andre sportsudøvere havde opnået på kort tid, måtte jeg simpelthen give det en chance. Selvom jeg inden jeg prøvede træningen tænkte, at det måske var lidt for godt til at være sandt, så taler resultaterne for sig selv. Allerede efter en uges træning havde jeg både visuel og styrkemæssig fremgang. Træningen har været med til at kickstarte min muskelopbygning igen, og dermed medvirket til at genoptræningsforløbet formentlig er blevet formindsket betragteligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Kaatsu Danmark og Michael Schewitsch. Træningen virker, og Michael er en super god og kompetent instruktør.

Anja Schrøder er fibromyalgipatient. Kaatsu har gjort det muligt for hende at træne igen, pga. den lave belastning der ikke nedbryder hendes muskler
Anja Schrøder Fibromyalgipatient

Jeg har været kronisk syg siden 2001 grundet reaktiv artrit og senere også diagnosticeret med fibromyalgi. Jeg har ikke kunnet træne siden da den muskelnedbrydning der sker ved traditionel træning gør mig decideret syg og sengeliggende. Kaatsu Fitness har gjort det muligt for mig at træne uden at blive syg. Jeg har nu trænet i 5 uger (3 gange ugenligt) og har opnået virkelig gode resultater i form af forbedret fitnesstilstand, toning og styrke i mine muskler samt et øget over-all energi-niveau. Jeg vil anbefale og ønske for alle inaktive personer med kroniske smerte som jeg at prøve Kaatsu træning hos Kaatsu Fitness. Det er en fantastisk følelse pludselig at have muskler igen og mærke at kroppen er stærk og et redskab i stedet for en belastning.

Christina Poulsen er marathonløber og har brugt Kaatsu-træning til genoptræning af hendes knæ
Christina Poulsen Marathonløber

Jeg har løbet i rigtig mange år og bla. gennemført 12 Marathonløb. For ca 6 mdr år siden begyndte mit knæ at hæve og gøre ondt. Jeg forsøgte først at holde pause on and off, men måtte til sidst til en scanning som viste manglende brusk og en revne i menisken. En operation ville måske hjælpe , men da jeg havde hørt om en del dårlige udfald var jeg ret tøvende og usikker på om det nu var det rigtige at gøre. Min mand gjorde mig opmærksom på et link til Kaatsu Danmark som handlede en håndboldspiller , som havde haft rigtig positive resultater med kaatsutræning efter en knæskade. Jeg henvendte mig derfor til Michael Schewitsch, Kaatsu Danmark og fik en prøvetime og bookede derefter 12 træninger . Jeg kunne hurtigt mærke en forskel i min krop .. og efter 13 træningspas med Kaatsu kan jeg løbe 10 km og mærker minimalt til mit knæ .. Så operation er for mit vedkommende aflyst og jeg fortsætter med kaatsu træning 1x om ugen så jeg kan holde den megen styrke jeg har fået ved kaatsu træning ved lige.

Josephine Juncker - autoriseret fysioterapeut og uddannet Kaatsu-instruktør. Josephine er med hendes baggrund rustet til at vejlede
Josephine Juncker Autoriseret fysioterapeut, har arbejdet som certificeret Kaatsu-instruktør siden 2019

Gennem mit arbejde som fysioterapeut, har jeg især oplevet at Kaatsu-træning har effekt hos patientgrupper, der ikke tåler for stor mekanisk belastning. I forbindelse med skader, operationer og for patienter med smerter, kan det med fordel indgå som en del af et genoptræningsforløb. Kaatsu er også et glimrende alternativ til traditionel styrketræning i en hverdag, hvor tiden er knap, eller hvor resultaterne udebliver, og man har ramt et “plateau”. Til den ambitiøse udøver kan Kaatsu være med til at optimere træningen, uden at øge risikoen for overbelastningsskader, samtidig med en positiv effekt på restitutionsevnen.

Det bør bestemt også pointeres, at Kaatsu bør prioriteres i den tidlige genoptræning samt postoperativt, ved brusklæsioner og menisklæsioner mv., hvor den eksterne belastning skal modereres ift. vævsheling og træningsfaser. Dette med henblik på, at forbedre betingelserne for fx “return to sport” eller “tilbagevenden til normal aktivitetsniveau/hverdag”, fordi tidlig aktivering og træning ifm. skader kan være VIRKELIG afgørende for et godt outcome. Dette kan være svært at lykkes med i konventionelt regi, da patienterne ikke kan træne “normalt” - og det er jo virkelig her at Kaatsu kan gøre en afgørende forskel. ”

Michael Schewitsch er stifter af KAATSU FITNESS og forfatter af "Lærebog i Kaatsu"
Michael Schewitsch stifter af KAATSU FITNESS og forfatter til ”Lærebog i Kaatsu”

Kaatsu er et radikalt, videnskabeligt underbygget bio-hack og paradigmeskift i måden vi træner på - både i forhold til almen fitness, elite-idræt og skadesheling/genoptræning. Kaatsu er underbygget af 100vis af peer-reviewed forskningsartikler og anvendes af nogen af verdens bedste sportsfolk verden over. Der er tale om en træningsmetode hvor man høster alle de positive gevinster ved konventionel træning samtidig med, at man reducerer alle de negative. Det er måske den mest effektive træningsmetode nogensinde…

Carl Woodard en tidligere professionel basketball spiller og nu træner. Han har aldrig oplevet en træningsmetode så effektiv som Kaatsu
Carl Woodard Basketball træner og eks. pro basketball spiller

Kaatsu is amazing, so much result with so little amount of weights and such a time saver! Have done my sport in 7 different countries and I have yet to experience something so effective. Give it a month and you will be hooked.... And if your a personal trainer and you haven't taken the course you could be one step behind. Thanks Michael for the eye opening experience!

Jarl Linder billede
Jarl Linder Senior Client Manager

Kaatsu passer perfekt til mig med en travl arbejdsdag og hverdag. Jeg kan træne helt ned til 15 minutter pr. gang - hvis jeg kun træner overkrop - og stadig have følelsen af at have været igennem en enormt hård træning. Ømhed er der intet af - efter et par gange - og man føler sig praktisk talt klar til næste træning efter få timer. På 5 uger har jeg tabt mig 5kg samtidig med at jeg taget markant på i muskelmasse.

Philip Özari spiller volley på landsholdet. Efter intensiv Kaatsu-træning kom han hurtigere tilbage fra to forebyggende hofteoperationer, end lægerne havde forudset som værende muligt. Han kom tilbage og præsterede bedre på styrketests, end før hans operationer og Kaatsu-træning
Philip Özari Gentofte Volley 1. hold, landsholdspiller og College ball i Canada

Efter to forebyggende hofteoperationer i foråret og sommeren 2015, estimerede læger og fysioterapeuter, at jeg tidligst kunne forvente at spille volley på eliteniveau igen i sæsonen 2016. Efter 16 x intensiv kaatsu-træning hos Kaatsu Danmark - fra september til oktober 2015 - kunne jeg i styrketest præstere bedre end før min operation og jeg kunne igen spille fuldt kamp og turneringsprogram.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.