KAATSU Vægttab

Tag kontrol over din vægt med et all-inclusive vægttabs forløb i KAATSU Fitness, hvor du får alt du har brug for, så du kan være stolt over din krop – på rekordtid.

Bryd mønstret

Vægttab kan være svært, især med en travl hverdag fyldt med arbejde og andre prioriteter der ikke giver dig plads til lange træningspas og andre sunde vaner. 

At balancere alt dette leder ofte til frustration og en følelse af nederlag på trods af mange ihærdige forsøg på at opnå resultater. Hvis det er noget du kan genkende fra dit eget liv, så er du ikke alene. Den gode nyhed er, at det ér muligt at opnå en krop du kan være stolt af – selv med en travl hverdag.

KAATSU og Vægttab

Hos KAATSU Fitness er du sikret korte træningspas der giver dig tid til træning selvom der er meget at se til – Uden at gå på kompromis med resultaterne.

Dette er muligt fordi at KAATSU gør brug af den bedste og mest brugervenlige teknologi inden for bloodflow restriction (BFR) træning, med certificerede instruktører som er eksperter på træningsformen. 

ALLE kan være med uanset alder, fitnessniveau eller erfaring.

Designet til at virke.
Hver gang.

En stærkere og sundere version af dig selv

Se frem til et sundere liv med overskud i hverdagen og en krop du kan være stolt af.

Efter dit vægttabsforløb hos KAATSU Fitness vil du kunne se transformationen og tydeligt mærke øget styrke, cardio og muskelmasse. Alt sammen så du kan have glæde af en stærkere sundhed og markant øget livskvalitet.

Vi ved at en usund livsstil fører til mentalt underskud, helbredsproblemer, angst og meget mere. Du har nu muligheden for at gøre noget godt for dig selv – skal det være idag?

Invester i dig selv og dit helbred

Book dit vægttabsforløb

Udfyld formularen herunder og du vil herefter bliver kontaktet af en af vores dygtige instruktører som vil give dig alt den information du skal brug for at komme igang med din transformation hurtigst muligt.

Vil du hellere prøve KAATSU først og tale med en certificeret instruktør? Så kan du booke en intro-session her

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.