Prøv KAATSU og mærk forskellen

Er du er klar til at gøre noget godt for din krop og din sundhed?

Med en intro-session får du en skræddersyet træning med KAATSU, så du kan mærke effekten på egen krop. Forbered dig på en træningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Introsessionen koster 297,- og er 100% uforpligtende

Introduktion

Bliv introduceret til det unikke KAATSU udstyr og mærk effekten der ikke er til at tage fejl af, med en af vores certificerede instruktører.

Skræddersyet

Intro-sessionen bliver tilpasset så den passer til netop dine ønsker og behov, for at sikre de bedste resultater for dig.

Hvad andre siger om KAATSU Fitness

Kaatsu passer perfekt til mig med en travl arbejdsdag og hverdag. Jeg kan træne helt ned til 15 minutter pr. gang – hvis jeg kun træner overkrop – og stadig have følelsen af at have været igennem en enormt hård træning. Ømhed er der intet af – efter et par gange – og man føler sig praktisk talt klar til næste træning efter fả timer. På 5 uger har jeg tabt mig 5kg samtidig med at jeg taget markant på i muskelmasse.

Jarl Linder billede

Jarl Linder

Jeg har varet medlem siden slut august 2021, og jeg har været glad for medlemskabet lige siden. Jeg bliver ALTID mødt med et smil, der er rent, ryddeligt og pænt. Har jeg brug for råd og vejledning, er der altid venlig og kyndig hjælp. Og ofte uopfordret – det er så fedt. For det sker ALDRIG i et “almindeligt” træningscenter.

Hans Bundsgaard billede

Hans Bundsgaard

Jeg er positivt overrasket over, hvor effektiv træningsformen er. Som elitesportsmand ved jeg hvad det kræver at træne til failure og hvor vigtig restitution er. Kaatsu-træning leverer lynhurtigt og meget overbevisende på begge platforme.

Mark O Madsen

Som tidligere roer på eliteplan og nu som selvstændig, så betyder bade tid og resultater meget i en travl hverdag, og med Kaatsu kunne jeg mærke forskel allerede efter 3 uger. Så nu træner jeg Kaatsu 2-3 gange om ugen og har stor glæde af at traningen kan klares på 45 min fra jeg kommer, til jeg er ude af døren igen. Dét er effektivt!

Victor Feddersen, dansk OL-vinder og 4 x verdensmester i roning.

Victor Feddersen

Find dit KAATSU Fitness center

Østerbro

Bergensgade 1, 2100 København Ø

Frederiksberg

Hostrups Have 60, 1954 Frederiksberg C

Amager

Strandlodsvej 9x, 2300 Amager

Holte

Holte Midtpunkt 30, 1. sal , 2840 Holte

Hillerød

Slotsgade 63D, 3400 Hillerød

Roskilde

Københavnsvej 26 G, 4000 Roskilde

Odense

Slotsgade 16, 5000 Odense C

Kolding

Domhusgade 22, 6000 Kolding

Aarhus

Lystrupvej 50 C, 8240 Risskov

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.