Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

AARHUS

Effektiv træning med Kaatsu Fitness I AARHUS

Nyt moderne KAATSU center på Lystrupvej 50C, ved siden af dyrehospitalet. I centeret er der altid dygtige, uddannede instruktører, grønne planter og så er rengøringen i top. Stemningen er altid fantastisk, med god musik, smil og søde medlemmer. 

Vil du træne med det bedste Kaatsu-udstyr på markedet? Så skal du træne KAATSU, Blood Flow Restriction (BFR) hos KAATSU FITNESS, hvor det er vigtigt for os altid at følge med i Kaatsu-teknologien, så vi sikrer det bedst mulige udstyr til vores medlemmer!

Lystrupvej

Centerleder: Anja

Anja er vores nye centerleder i Risskov. Hun er en smilende person med en kæmpe passion for træning. Med hendes baggrund som personlig træner og kostvejleder er hun ekspert i at guide og motivere medlemmerne i Kaatsu Fitness til at opnå deres træningsmål. 

Anja har desuden stor erfaring som centerleder, hvilket betyder, at hun ved, hvordan man løfter et center til nye højder. 

Hendes engagement og dedikation for at skabe en inspirerende træningsoplevelse gør hende til et fantastisk aktiv for vores team og medlemmerne i Risskov. For hende er det vigtigt at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor alle kan trives og opnå deres træningsmål.Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.