Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

Hillerød

Træn effektivt med KAATSU i Hillerød

Besøg det moderne KAATSU-center på Slotsgade 63D, centralt placeret i Hillerød overfor Frederiksborg Slot. Vi har masser af parkeringspladser lige foran centeret, så det er nemt for dig at komme til os. Stemningen er altid fantastisk med god musik, smilende ansigter og venlige medlemmer. Vores center åbnede i begyndelsen af 2024 og er udstyret med den nyeste teknologi indenfor KAATSU-træning.

Vil du træne med det bedste Kaatsu-udstyr på markedet? Så skal du træne KAATSU aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR) hos KAATSU FITNESS, hvor det er vigtigt for os altid at følge med i Kaatsu-teknologien, så vi sikrer det bedst mulige udstyr til vores medlemmer!

Slotsgade 63D

Centerleder: René

René er centerleder i vores center på Slotsgade i Hillerød.

René er en uddannet personlig træner med et dybt engagement i træning, der stammer fra en personlig rejse. Efter at have overvundet en kræftsygdom som teenager, blev han inspireret af en YouTube-video til at træne og opbygge styrke. 

I dag fokuserer René på bodybuilding og tilpasser sin daglige rutine derefter. Ud over sin passion for træning har han altid været interesseret i sport og har dyrket enten fodbold eller håndbold hele sit liv.

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.