Forskning

KAATSU FITNESS kan stadig synes relativt nyt og ukendt for mange, – dog har Kaatsu-træning okklusionstræning eller Blood Flow Restriction (kært barn har mange navne), været genstand for massiv forskning i mere end 20 år. 

Der er i dag publiceret hundredevis af peer reviewed evidensbaserede forskningsartikler verden over, og de dokumenterer alle Kaatsu-træningens positive virkning inden for muskelopbygning, genoptræning, udholdenhed og kredsløbsforbedring. 

Databaser

På både www.pubmed.com, og på www.googlescholar.com, kan læses resultater fra forskning verden over. I Danmark har Syddansk Universitet, Institut for Idræt og Biomekanik under professor Per Aagaard, publiceret mange spændende artikler. Det samme har August Krogh Instituttet ved Københavns Universitet, Institut for Idræt og Ernæring under ledelse af Professor Jens Bangsbo , samt Århus Universitet. 

Sundhedsvidenskabelig afdeling for Idræt, har også publiceret interessant forskning inden for feltet KAATSU, Blood Flow Restriction, okklusionstræning. 

Kaatsu er, til stadighed, genstand for stor interesse og massiv forskning verden over, og det er rigtig spændende at følge med i, efterhånden som der afdækkes evidensbaseret dokumentation for flere og flere anvendelsesmuligheder inden for KAATSU FITNESS træningsmetoden. 

Vi har stadig kun set toppen af isbjerget, og der er stadig masser af nye anvendelsesområder for Kaatsu som mangler at blive afdækket.

Toppen af isbjerget

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.