BFR-training improves oxygen transport and utilization

Danny Christiansen, Kasper Eibye, Morten Hostrup, Jens Bangsbo

Et dansk studie udført på August Krogh instituttet ved Københavns Universitet
Institut for Idræt og Ernæring under ledelse af professor Jens Bangsbo, viser at Kaatsu træning øger både udholdenhed og Vo2max.

Grafer der viser, at Kaatsu-træning øger optagelsen af ilt og nedsætter mælkesyre. Forskningen blev lavet over 6 ugers interval cykeltræning, hvor det viste sig at cykling med Kaatsu (BFR) skabte øget ilttransport samt nedsat mælkesyre

”Sammenlignet med intensitets matchet træning uden BFR viste seks ugers intervalcykling med BFR en overlegen stigning i benkonvektiv O2-transport, hvilket hævede VO2 ved at samle muskler under submaximal træning, der var matchet med relativ intensitet. Dette blev vist ved stigninger i O2-afgivelse og optagelse af låret, med en samtidig reduktion i lår netto laktat frigivelse sammenlignet med kontrollen.”

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.