Om os

Kaatsu Fitness er verdens førende inden for kaatsu-træning på abonnements-basis. Vores primære mål er altid, at give vores kunder de mest enestående oplevelser samt de bedste resultater. Dette opnås gennem vores høje faglige standarder og en professionel samt personlig tilgang, der hver gang tager udgangspunkt i den individuelle persons behov. Vi er dedikerede til at fremme træning og sundhed gennem kaatsu-metoden på en måde, der er både banebrydende og skræddersyet til dig.

Kaatsu Fitness Centre

Det første Kaatsu Fitness center åbnede i 2017 på Bergensgade 1, på Østerbro i Kbh. Ideen til Kaatsu Fitness blev grundlagt af Michael Schewitsch (MS), der stadig aktivt driver kæden i dag. Siden dengang har vi ekspanderet med succes og etableret centre på Frederiksberg, Amager, HolteRoskilde, Hillerød, Odense og Risskov.  

Instruktører og udstyr

Alle instruktører har gennemgået en grundig oplæring i Kaatsu efter de original japanske protokoller samt nyeste forskning og alle kaatsu-instruktører er certificeret i Kaatsu under Kaatsu Danmark. Kaatsu Fitness er altid opdateret på den nyeste viden inden for feltet og har et tæt tværfagligt samarbejde med både læger og fysioterapeuter. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores udstyr og vores centre er altid udstyret med det originale og professionelle kaatsu-udstyr, som sikrer den mest effektive træning.

Dr. Sato og Michael Schewitsch på Harvard Medical School

Michael Schewitsch

Cand. Jur. Michael Schewitsch, er en af de mest erfarne kaatsu-instruktører i verden og er hovedforfatter til ”Lærebog i Kaatsu”. MS er universitetscertificeret i Basic Kaatsu i 2015 ved Kaatsu International University (KIU) i Colombo, Sri Lanka. Symposium på Harvard Medical School med Professor Sir Yoshiaki Sato i 2015, Kaatsu Japan i Tokyo 2016, Kaatsu specialist under Kaatsu Global, bestået (3årig) Diploma Degree i Kaatsu 2018 ved KIU og har mere end 8 års praktisk erfaring med anvendelse af Kaatsu til både eliteidrætsfolk, genoptræning og almindelig træning.  

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.