ROSKILDE

Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

ROSKILDE

Træn effektivt i Kaatsu Fitness Roskilde

Vi har i august måned 2022 åbnet et helt nyt center i Roskilde. Centret ligger centralt placeret – lige overfor Ro’s Torv, og der er gode offentlige transportmuligheder. Derudover er der 2 timers gratis parkering foran centret. Vores center i Roskilde er vores største center, hvor der også er en sal til holdtræning. Der er altid uddannede instruktører, der står klar til at tage imod dig med et smil.

Alle vores KAATSU FITNESS-centre anvender altid det nyeste og bedste udstyr på markedet. Dette sikrer, at du får de bedst mulige resultater af din Kaatsu-træning aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR).

Københavnsvej

Centerleder: Camilla

Camilla er uddannet idrætsskadesterapeut, personlig træner og sportsmassør. 

Camilla har styrketrænet siden hun var 15 år, og har været en del af KAATSU FITNESS siden vi åbnede i Holte, hvor hun var med til at starte det op.

Interessen for træning kom meget tidligt, og hun har trænet kampsport tidligere. Årsagen til interessen for fitness er, at hun gerne vil forme sin krop og føle sig sundere.

Fun fact: Camillas yndlingsøvelser er squats og hip thrusts

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.