ØSTERBRO

Du kan nu træne klogere og mere sikkert, samt forbedre din styrke og fitness på kortere tid!

ØSTERBRO

Kaatsu Fitness Østerbro

Kaatsu-centret på Østerbro ligger lige overfor Østerport station, med gode offentlige transportmuligheder. Personalet sørger altid for at give den bedste oplevelse, og sikre at alle medlemmer kommer trygt igennem træningen. Med vores viden og engagement for Kaatsu, er du altid i trygge hænder, og kan udføre din træning sikkert. Vi har altid det nyeste Kaatsu-udstyr på markedet som du benytter under din træning. På den måde får du mest muligt ud af din Kaatsu-træning!

Find os på Østerbro

Centerleder: Ina

Ina er centerleder i vores center på Østerbro. Hun er smilende og udadvendt og har en stor passion for Fitness. Hun har over fem års erfaring fra Danmarks største fitnesskæde som instruktør, personlig træner og centerleder.

For Ina er det vigtigt at skabe et inkluderende miljø, hvor der er plads til alle og hvor hun kan hjælpe medlemmer med at nå deres mål og sende dem ud af døren med et smil på læben.

Inas yndlingsøvelser er skulderpres og rows. Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.