Franchise

FRANCHISE TILBUD – UNIK MULIGHED!

Drømmer du om at blive selvstændig og vil du/I med på en rejse sammen med et verdens mest revolutionerende produkter inden for fitness og sundhed?

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT OG UNIKT BRAND!

KAATSU Fitness er et brand der står for kvalitet, effektivitet og resultatskabende kvalitetstræning med højt niveau af service og meget høj kundetilfredshed.

KAATSU Fitness åbner nu for en eksklusiv mulighed for at blive franchise partner. Drømmer du om at få fod under eget bord og komme med på en unik vækstrejse? SÅ er der nu en unik mulighed for at blive en del af KAATSU Fitness brandet. En ”Once in life time opportunity”! Der udbydes i første runde kun 4 franchises fordelt strategisk i Danmark.

Som franchisepartner bliver du en del af, at et af de måske allerstørste evidensbaseret Bio Hacks nogensinde inden for muskelopbygning, fitness, rehabilitering og genoptræning.

KAATSU Fitness brandet sikrer dig en platform hvor du får kunder fra start, brand awareness, markedsføring og support, uddannelse og certificering, eksklusivitet i geografisk område, adgang til unikt KAATSU udstyr, store rabatter på maskinpark mm.

FRANCHISEPARTNEREN:

Vi søger den rigtige franchisepartner – dig/I som brænder for træning, sundhed og har lyst til at arbejde og hjælpe mennesker med at nå deres mål, komme sig over skader og konstant at skabe succesoplevelser. KAATSU er ikke bare en forretning. KAATSU er en livsstil og et revolutionerende, videnskabeligt understøttet Bio Hack og paradigmeskift i måden af træne på som stadig er på et pionerstadie, i rasende udvikling og med et kæmpe uforløst potentiale.

Du/I skal brænde for vækst og udvikling og synes det er spændende med forandring og have lyst til at komme med på vognen og blive markedsleder inden for et nyt og unikt trænings- og sundhedskoncept!

KRAV:

Baggrund/erfaring inden for træning og/eller sundhed og ledelse Ex. Fysioterapi, personlig træner, sundhedshjælper, idræt, humanfysiolog, kostvejleder, behandler e.lign.

For mere info kontakt Michael Schewitsch på ms@kaatsufitness.dk eller telefon 30 86 00 68

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.