Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

KOLDING

Kaatsu Fitness Kolding

Kaatsu-centret i Kolding er centralt placeret og let tilgængeligt, med gode offentlige transportmuligheder og gratis parkering i nærheden. Centret ligger i hyggelige omgivelser, som skaber den perfekte ramme for din træning.

Vores dedikerede personale er altid klar til at give dig den bedste oplevelse og sikre, at du kommer trygt igennem din træning. Med vores omfattende viden og engagement indenfor Kaatsu-træning, kan du føle dig sikker og godt tilpas under hele din træningssession. Vi tilbyder det nyeste og mest avancerede Kaatsu-udstyr, så du kan få mest muligt ud af din træning. Kom og oplev den forskel, vores professionelle tilgang til Kaatsu kan gøre for din træning!

Domhusgade

Centerleder: Christian

Velkommen til Kaatsu Fitness Kolding! Centerleder Christian er altid smilende og klar til at sikre, at alle medlemmer får den bedste træningsoplevelse. Med 8 års erfaring som personlig træner og en kandidatuddannelse i idræt og sundhed, bringer Christian en solid viden og ekspertise inden for træning og sundhed.

Christian har også stor erfaring som Kaatsu-instruktør, hvilket gør ham i stand til at guide medlemmerne sikkert og effektivt gennem deres Kaatsu-træning. Hans passion for Kaatsu og personlig træning skinner igennem i alt, hvad han gør.

Christian er dedikeret til at støtte medlemmerne på deres træningsrejse og sikre, at de når deres mål på en evidensbaseret og effektiv måde. Han ser frem til at møde alle i centret og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres træning!

 

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.