FREDERIKSBERG

Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

FREDERIKSBERG

Effektiv træning med Kaatsu Fitness på Frederiksberg

Vores center  på Frederiksberg ligger centralt placeret i Hostrups Have med gode offentlige transportmuligheder. I centret er der altid dygtige, uddannede instruktører, grønne planter og så er rengøringen i top. Stemningen er altid fantastisk, med god musik, smil og søde medlemmer. 

Vil du træne med det bedste Kaatsu-udstyr på markedet? Så skal du træne KAATSU aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR) hos KAATSU FITNESS, hvor det er vigtigt for os altid at følge med i Kaatsu-teknologien, så vi sikrer det bedst mulige udstyr til vores medlemmer!

Hostrups Have

Centerleder: Christian

Christian er uddannet på Fitness Institute som personlig træner, fitness-instruktør samt kostvejleder. Han har været en del af KAATSU FITNESS siden november 2019.

I sine yngre dage har Christian dyrket thaiboksning og spillet fodbold. Han har arbejdet med salg og marketing i 10-15 år, men ønskede at ændre retning. Efter en operation i hofterne ville han gerne i gang igen, og der begyndte interessen for Fitness

Christian holder meget af at træne ryg samt lave squats. Han er altid i godt humør.

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.