Høst alle styrkegevinster fra tung tidskrævende træning på kort tid med lav belastning og opnå hurtigere resultater samtidig med at du er 100% skadesfri

Amager

Effektiv træning med Kaatsu Fitness på Amager

Nyt moderne KAATSU center på Strandlodsvej 9X Amager. I centret er der altid dygtige, uddannede instruktører, grønne planter og så er rengøringen i top. Stemningen er altid fantastisk, med god musik, smil og søde medlemmer. 

Vil du træne med det bedste Kaatsu-udstyr på markedet? Så skal du træne KAATSU aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR) hos KAATSU FITNESS, hvor det er vigtigt for os altid at følge med i Kaatsu-teknologien, så vi sikrer det bedst mulige udstyr til vores medlemmer!

Strandlodsvej

Centerleder: Julie

Julie er centerleder i vores center på Strandlodsvej.

Hun er uddannet skrædder og designer, og har i 25 år været selvstændig og lavet brudekjoler. Derudover er hun certificeret Kaatsu-instruktør, og hun har været en del af KAATSU FITNESS siden sommeren 2020. Hun har altid haft interessen for fitness og sport, og har gennem hendes liv gået til bl.a. aerobic, jazzballet og løbet flere halvmarathons. 

For 4 år siden fik Julie en knæskade, som gjorde at hun ikke længere kunne løbe. Efter skaden brugte hun cykling til at få rørt kroppen. Julie gik til genoptræning hos en fysioterapeut, der fortalte hende om Kaatsu. Efter at have prøvet det blev hun helt vild med træningsformen. Hun lavede et karriereskift og nu er hun Kaatsu-instruktør!

Julie synes det bedste ved Kaatsu-træning er, at det har styrket hendes dårlige knæ. Det bedste ved at være instruktør er den glæde der er i centret hvor medlemmerne er glade når de kommer, men faktisk endnu gladere efter en veloverstået træning

Julies yndlingsøvelser er leg extensions og hofteløft

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.