Impact of Blood Flow Restriction Exercise on Muscle Fatigue Development and Recovery

Husmann F, Mittlmeier T, Bruhn S, Zschorlich V,

Kaatsu reducerer muskelskade og giver hurtigere restitution. Forskerne undersøgte hvor lang tid der gik fra muskeludmattelse til fuld restitution. Her kom de frem til, at den hurtige restitution efter Kaatsu-træning med lav belastning medvirkede til muskeltilvækst uden langvarende svækkelse i den motoriske ydeevne, hvilket ofte er forbundet med tung belastning

I dette studie undersøgte forfatterne hvor lang tid der gik fra muskeludmattelse til fuld restitution under og efter Kaatsu–træning. De konkluderer:

”Det stærke fald i neuromuskulær funktion og den hurtige restitution efter BFR-træning med lav intensitet, ser ud til at give en stærk adaptiv stimulans til muskelvækst uden langvarige svækkelser i motorisk ydeevne, som typisk er forbundet med træning med tung belastning. Fra et praktisk synspunkt bør BFR-træning med lav intensitet foretrækkes, når der anvendes højfrekvente træningsregimer for muskelhypertrofi. ”

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.