BFR MAY PROTECT AGAINST BONE LOSS FOLLOWING ACL

March 24, 2019 AOSSM
The American Orthopaedic Society for Sports Medicine (AOSSM)

Forreste korsbånds -rekonstruktionspatienter står ofte over for knogle og muskeltab umiddelbart efter proceduren. Amerikanske forskere, har i et forskningsprojekt vist  at kombination af KAATSU (BFR) med en traditionel rehabiliteringsindsats kan nedsætte knogletab og reducere tiden til tilbagevenden til en normal funktion.

“At anvende KAATSU  som en del af rehabiliteringsindsatsen efter korsbånds-kirurgi ser ud til at hjælpe med at bevare knoglemasse, genvinde muskeltab og forbedre normal funktionen hurtigere, ifølge vores forskning,” udtaler hovedforfatter, Bradley Lambert, ph.d. fra Orthopedic Biomechanics Research Laboratory, Department for ortopædi og sportsmedicin ved Houston Methodist Hospital.

Kaatsu Rehab er et effektiv forløb særligt til rehabilitering af korsbåndsskader.

Skemaet viser, at Kaatsu (BFR) kan nedsætte knogletab efter korsbåndsoperation. Her er tallene sammenlignet for BFR-træning og kontrolgruppen
  • Som en del af deres forsøg vurderede de knoglemineraltæthed, knoglemasse og muskelmasse via DEXA-scanning.

    “Tilføjelsen af BFR-terapi til standard rehab-øvelser viste sig, at forhindre tab af muskelmasse i hele benet og i  låret i det postoperative ben sammenlignet med traditionel rehabilitering alene. Særlig interessant var det, at man også kunne konstatere at KAATSU minimerede tab i knoglemineralindhold og bevare knogletæthed i lemmerne sammenlignet med traditionel rehabilitering alene.”

    ”BFR KAATSU  er en passende additiv terapi til korsbånd-rehabilitering med det formål at minimere tabet og forbedre genopretningen af muskler, knogler og fysisk funktion. Mens der er behov for yderligere forskning for fuldt ud at belyse de fysiologiske mekanismer, der er ansvarlige for vores resultater, har disse fund sandsynligvis også stor betydning for områder uden for ACL-rehabilitering alene, såsom forebyggelse af skader, aldersrelateret muskel- og knogletab, militær rehabilitering og potentielt rumflyvning” udtaler Bradley Lambert.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.