HOLTE

Måske den mest effektive træningsmetode – nogensinde…

HOLTE

Kaatsu Fitness Holte

Vores center i holte ligger super centralt – lige midt i Holte Midtpunkt. Der er altid fri parkering, og vores fantastiske personale sørger for en god stemning i centret. Personalet er altid klar til at give gode træningsråd, og du vil derfor altid opleve at være i trygge hænder under din træning.

Med den nyeste og bedste kvalitet af Kaatsu-udstyr, vil du opleve at få mest muligt ud af din kaatsutræning aka Okklusionstræning, Blood Flow Restriction (BFR) hos KAATSU FITNESS! Det er vigtigt for os altid at være på forkant med udviklingen og være opdateret på, hvordan optimerer sin Kaatsu træning bedst mulig.

Find os i Holte

Centerleder: Lucas Tammaro

Centerleder Lucas Tammaro byder dig stort velkommen til Kaatsu fitness Holte. 
 
Lucas har været en del af kaatsu siden 2019. Med en 2 årig statsgodkendt uddannelse som fysisk træner og kostvejleder, og en ekstrem passion for at nørde biomekanik og kroppens bevægelse, kan han garantere en hård men lærerig træning. 
 
Lucas har selv haft et vægttab på over 15 kg, og derfor brænder han for at hjælpe andre med deres rejse, til en stærk og sund krop. Han står derfor for vores vægttabsforløb.
 
Lucas ynglings øvelser er bænkpres og rumænsk dødløft. Når han ikke arbejder eller træner, spiller han klaver.

Hvad er Kaatsu og hvordan virker det?

Kaatsu er et paradigmeskift i den måde som vi træner på. Du kan nu træne både mere intelligent, mere sikkert og samtidig forbedre din styrke og fitness på kortere tid, og med større resultater.

KAATSU FITNESS er en sikker og effektiv træningsmetode for personer i alle aldre, hvad enten du blot ønsker at holde dig i form, har brug for genoptræning efter en skade, eller du træner på højt niveau som professionel atlet.

Hvordan: En manchet – et Kaatsu-bælte – sættes øverst på enten arme eller ben, hvorefter der tilføres tryk til bæltet ligesom i en blodtryksmåler. Gennem en nøje monitorering af trykket, tilpasses trykket til den enkeltes tolerance-niveau, og derved ændres blodgennemstrømningsmønsteret. Der opnås nu en hurtig muskeludtrætning gennem let arbejde med lav belastning.

For en mere uddybende forklaring se video.

 

Afspil video

Book en introsession og oplev en Kaatsu-træning med en af vores dygtige instruktører.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.