THE EFFECTS OF PRACTICAL BLOOD FLOW RESTRICTION TRAINING ON ADOLESCENT LOWER BODY STRENGTH.

Luebbers PE1, Witte EV, Oshel JQ.J Strength Cond Res. 2017 Oct 27. doi: 10.1519/JSC.0000000000002302

I dette studie sammenlignede forfatterne en back-squat-øvelse for unge med lav belastning og Blood flow Restriction (BFR) med traditionel vægtløftning, og fandt en større stigning i styrke hos BFR-gruppen. De fandt større styrkegevinster i teenagegruppen og påpegede, at fordi der er nedsat muskelskade, kan dette være en mere acceptabel form for styrketræning for unge.

Graf der viser at træning med lav belastning og Kaatsu (BFR) er mere effektivt end standard tung træning eller træning med lav belastning uden Kaatsu-bælter. Træningen med Kaatsu-bælter har givet de unge mulighed for at øge deres styrke markant mere, end det er tilfældet for 65% af 1RM

”Mens både traditionel tung styrketræning og praktisk BFR-styrketræning med lav belastning potentielt kan øge muskelstyrken hos unge, kan BFR muligvis tilbyde unikke elementer, der kan være tiltalende for lærere og trænere i denne aldersgruppe. Høj belastningstræning inducerer typisk en vis grad af muskelskader, som kan forårsage kortvarig muskelømhed (både akut og forsinket) samt nedsat ydeevne og funktion. Omvendt har BFR med lav belastning vist sig at øge muskelstyrken uden at forårsage muskelskader. Den nuværende undersøgelse er den første, der indikerer, at lav belastning, praktisk BFR-styrkestræning, også kan være et effektivt middel til at øge muskelstyrken hos unge.”

 Luebbers PE1, Witte EV, Oshel JQ.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.