Effects of Low-Intensity Cycle Training with Restricted Leg Blood Flow on Thigh Muscle Volume and VO2MAX in Young Men

Takashi Abe, Satoshi Fujita, Toshiaki Nakajima, Mikako Sakamaki, Hayao Ozaki, Riki Ogasawara, Masato Sugaya, Maiko Kudo, Miwa Kurano, Tomohiro Yasuda, Yoshiaki Sato, Hiroshi Ohshima, Chiaki Mukai and  Naokata Ishii

KAATSU forbedrer kondition (Vo2max) og udholdenhed.

  • Skemaet viser resultater for henholdsvis KAATSU gruppe og kontrolgruppe før og efter et 8 ugers træningsprogram hvor KAATSU gruppen  cyklede i 15 minutter med 40% af deres maxkapacitet og kontrolgruppen cyklede i 45 minutter med også med 40% af max kapacitet. De hvide søjler viser niveauet før træningsprogrammet og de sorte søjler niveauet efter. Skemaet viser en forbedring hos KAATSU-gruppen på 6,4 % i Vo2max og 15,4 % i forbedring af udholdenhed.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.