Samtykkeerklæring til ansigtscan

Jeg accepterer samtykkeerklæringen og kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage, ved at fjerne flueben i de 2 samtykke bokse. Hvis samtykke bliver trukket tilbage, så kan der ikke bruges ansigtsscan som adgangsmetode og du vil ikke kunne benytte vores centre. Fjernelse af flueben i samtykke fritager dig ikke fra at betale for dit abonnement og kan anvendes som en opsigelse. For opsigelse af abonnement læs abonnementsbetingelser https://kaatsufitness.dk/abonnement/

 

Jeg giver nedenfor mit samtykke til, at mit fitnesscenter behandler følgende personoplysninger om mig til de nedenfor beskrevne formål:

 

  • Anvendelse af mit portrætbillede til min brugerprofil
  • Anvendelse af ansigtsscan som adgangsmetode
  • Anvendelse af ansigtsscan til at føre statistik over brugen af fitnesscenteret

 

Hvilke kategorier af personoplysninger bliver behandlet?

 

Almindelige personoplysninger:

                              

Følsomme personoplysninger:

Navn

 

Biometrisk ansigtscan

E-mail

  

Adresse

  

Fødselsdato

  

Portrætbillede

  

Antal, typen af og tidspunkt for tjek-ind

  

 

 

Til hvilke formål behandles dine personoplysninger?
Dine personoplysninger behandles til at føre adgangskontrol (hvis du vælger at benytte ansigtsscan som adgangsmetode), og til at føre statistik over brugen af fitnesscenteret.

Hvordan indsamles og behandles dine personoplysninger?
Når et medlem kommer ind i fitnesscenteret, tages der, hvis medlemmet vælger at benytte ansigtsscan som adgangsmetode, et scan af medlemmets ansigt, som vi også kender det fra mobiltelefonen. Billedet sammenholdes med data fra fitnesscentrets medlemskartotek, herunder det profilbillede, som medlemmet har uploadet. Er der et match mellem det ansigtsscan, der er taget ved indgangsdøren og det profilbillede, der er uploadet i medlemmets brugerprofil, gives der adgang, og det registreres, at medlemmet er i fitnesscenteret. Hele processen gennemføres på millisekunder.

Videregivelse af dine personoplysninger
Dine personoplysninger, vi indsamler, vil blive videregivet til fitnesscentrets (data)administrationsselskab og Justface ApS, Odinsvej 23, 8722 Hedensted, Danmark. Dine personoplysninger behandles kun til formålene beskrevet ovenfor, og kun i det omfang, det er strengt nødvendigt. Dine personoplysninger vil kun være tilgængelige for relevante, og særligt udpegede personer og vil kun blive videregivet til andre, hvis det er påkrævet i henhold til de beskrevne formål eller hvis det kræves ifølge lovgivningen.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du ønsker at benytte ansigtsscan, dvs. indtil du tilbagekalder dit samtykke eller indtil dit medlemskab af fitnesscentret ophører.

 

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.