Odense's mest effektive genoptræning til sportskader

Skånsom og effektiv genoptræning med en gennemtestet og evidensbaseret metode der kombinerer fysioterapi og KAATSU. Vi gør det nemt for dig at komme tilbage fra skader.

Med et nyligt overrevet korsbånd, kan jeg mærke en ekstrem forskel på blot 3 gange træning. Efter 8 kan jeg gå på ujævnt terræn. Jeg håber efter 2 måneders træning jeg kan undgå en operation. Uanset hvad så har jeg på rekordtid undgået unødig belastning at blive så stærk.

En kronisk, og smertefuld, rygskade gennem 13 år med diverse former for genoptræning gjorde mig nervøs for at prøve noget nyt. Men min tvivl blev gjort til skamme… KAATSU Fitness er fantastisk. Det er innovativt, og jeg har ikke været så smertefri i mange år.

Jeg kan lide stedet. Jeg kom med et højre ben og knæ, jeg næsten ikke kunne støtte på. Jeg kunne ikke gå op og ned ad trappen normalt. Jeg blev taget godt imod og har nu haft 3 træninger, der har gjort en kæmpe forskel. Wow, det har gjort en forskel for min krop og især knæet!

KAATSU Rehab er for ALLE

Uanset hvilken skade du har, så står KAATSU Fitness klar til at hjælpe dig tilbage på rekordtid.

Metoden er altafgørende

Med Kaatsu gør du brug af den innovative “blood flow restriction” træning, som accelererer skadeshelingen ved at booste muskelvækst og styrke ved lav til ingen belastning. Denne metode reducerer ledstress, forbedrer blodgennemstrømningen og lindrer smerte sikkert, hvilket tillader markant hurtigere genoptræning.

Din genvej til skadesheling

 • Skær op til 2/3 af tiden

  Fremskynd din genoptræningsproces og se mærkbare forbedringer på markant kortere tid end traditionelle metoder.

 • Med sikkerheden i top

  KAATSU er kun med lav belastning og derved med lav risiko for yderligere skader - uden at gå på kompromis med effektivitet.

 • Genoptræning der passer dig

  Forløbet bliver designet specifikt til dine behov og udfordringer, hvilket sikrer, at du får den mest effektive genoptræning.

 • Kun Professionel Vejledning

  Fremskynd din genoptræningsproces og se mærkbare forbedringer på markant kortere tid end traditionelle metoder.

KAATSU Fitness og fysioterapi

Vores fokus er at hjælpe dig med at komme hurtigt og sikkert tilbage i form, uanset hvilken skade du har. Derfor har vi valgt at kombinere vores omfattende viden og erfaring inden for KAATSU, med fysioterapi. Vi kan derfor tilbyde en specialiseret og individuelt tilpasset genoptræningsplan, der sikrer dig de bedst mulige resultater.

Dit KAATSU Rehab forløb

Fri adgang undervejs

Efter første måned, når du er fortrolig med KAATSU-udstyret, kan du med fri adgang til KAATSU Fitness supplere med egen træning. For at opnå optimale resultater kræver genoptræningen engageret arbejde, herunder mindst tre træningspas om ugen og muligvis øvelser derhjemme.

Alt du har brug for til din genoptræning

2x Bodyscan

Optimér og gør dine resultater målbare. Få indblik i hvordan din krop reagerer på træningen.

20x personlig Kaatsu træning

Bliv vejledt og få optimeret din genoptræning med en certificeret KAATSU-instruktør, så du træner sikkert og effektivt fra start til slut. 

Fysioterapi

Din genoptræning bliver skræddersyet og tilpasset af en kompetent fysioterapeut for at sikre sikkerhed og effektivitet.

Fri brug af Kaatsu udstyr

Udstyr og brugervenlig teknologi af højeste kvalitet er altid inden for rækkevidde.

Ingen binding

Du kan selv vælge, om du vil fortsætte med Kaatsu-træning efter forløbet.

Fri adgang til KAATSU Fitness​

Opnå optimale resultater og fremskynd skadeshelingen ved at supplere med din egen træning i KAATSU Fitness, uden at tilkøbe abonnement under genoptræningen.

Hvad andre siger om KAATSU Rehab

Mette Kindt-Larsen

“Efter en skiulykke overrev jeg både korsbånd og ledbånd i venstre knæ, samt forstuvede mit højre knæ. Da jeg startede KAATSU Rehab-forløbet kunne jeg ikke bøje mit ben, men jeg har igennem forløbet opnået hurtige bedringer. Jeg har nu genvundet en stor del af styrken i mit ben, og kan igen bruge det. Kaatsu er en super træningsform – ikke kun til genoptræning, men også hvis du ønsker vedligeholdelse af din krop”

Mark O Madsen

Se hvordan OL-sølvvinder og professionel MMA-udøver Mark O. Madsen, bruger Kaatsu Rehab til genoptræning.

Pierre Larsen

Se hvordan 1.divisions fodboldspilleren Pierre Larsen, anvender Kaatsu Rehab til at komme sig over sin ankelskade.

Pia Dahlen

“Jeg startede på KAATSU Rehab-forløbet, da jeg i lang tid har oplevet store problemer med min venstre skulder. Inden jeg startede forløbet var det så slemt, at det ikke var muligt for mig at løfte min venstre arm. Efter at have været igennem Rehab-forløbet, er det nu igen muligt for mig at bruge min skulder og arm – og jeg er stort set helt kureret. Kaatsu har for mig været en helt optimal træningsform, og jeg er altid blevet guidet af dygtige instruktører i centret, i samarbejde med en kompetent fysioterapeut.”

Kom igang med KAATSU Rehab og vink farvel til dine skader

KAATSU Rehab 10 ugers forløb

*Betalingen kan deles op i 2 dele.
Er du medlem sættes dit medlemskab i bero hele forløbet, så du sparer yderligere 10 ugers abonnement.

KAATSU Rehab i forbindelse med operationer

Se ortopædkirurg Hans Christian Plashcke fortælle om KAATSU-træning i forbindelse med ortopædkirurgi og rehabilitering.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, med KAATSU Rehab kan du forvente ingen eller kun kort ventetid (1 uge)

Det afhænger af skadens omfang, men som udgangspunkt bør det ske så hurtigt som muligt. Hvis der er tale om en operation, skal der dog gå en uge.

Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder hvis du er i tvivl.

Vi kan hjælpe med alle former for skader i bevægeapparatet. Det forudsætter blot, at du selv kan transportere dig til et af vores centre.

Ja, jo mere tid du investerer i dit forløb, desto hurtigere vil du opnå fremskridt. Under din genoptræning får du fri adgang til vores centre, hvilket giver dig mulighed for at optimere og fremskynde din bedring.

Find vores center i Odense Centrum

Odense

Slotsgade 16, 5000 Odense

Book en gratis og uforpligtende samtale

Er du klar til at skære op til 2/3 af din genoptræningstid? Eller vil du måske høre lidt mere om KAATSU gennoptræning inden du år igang? Så udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige instruktører der kan sætte dig ind i forløbet og besvare eventuelle spørgsmål.

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.