Vægttab og styrketræning

Når det handler om at opnå et effektivt og varigt vægttab, så er styrketræning nok den mest anbefalelsesværdige træningsform man kan give sig i kast med. Det skyldes flere årsager. For at opnå et vægttab handler det i bund og grund om at være i kalorieunderskud, men alene vægttab i antal kg på vægten er ikke nødvendigvis et eftertragtet mål i sig selv. Vægttab handler for fleste om at slanke sig, gennem at opnå en reduktion i fedtmasse på kroppen, fremfor blot en reduktion i antal kg – og her er styrketræning genialt!   

Vægttab. KAATSU FITNESS gør vægttab muligt ved at øge hvilestofskiftet
Vægttab er muligt med Kaatsu

Ved styrketræning opnås en efterforbrænding der varer ved op til 48 timer efter endt træning. Du forbrænder altså stadig mens du sidder i sofaen. Muskler kræver mere energi for at holde sig i live og fastholdelse eller opbygning af muskelmasse er med til at øge dit hvilestofsskifte. Hvis du kaster dig ud i en slankekur, som udelukkende består af cardio og/eller en kostplan med et kalorieunderskud (måske en juice-kur el.lign.), vil dit vægttab bestå i både tab af muskelmasse og fedtmasse. Sandsynligheden for at det holder vil derfor dale kraftigt. Inkorporerer du derimod styrketræning i din slankekur, fastholdes og opbygges muskelmassen. Du sikrer dels at du smider mere fedt, men også at du opnår et mere holdbart og æstetisk resultat. 

Hvis du vil læse mere detaljeret om hvorfor, hvordan og hvorledes styrketræning giver rigtig god mening i forhold til at komme af med uønsket fedtmasse, så læs denne glimrende artikel fra bodylab. Den fortæller om nogle af styrketræningens ekstremt potente fordele i forholde til vægttab.

Læs artiklen her: https://www.bodylab.dk/shop/styrketraening-og-vaegttab-709c1.html

Du kan komme i gang med Kaatsu-styrketræning ved at booke en introsession her: https://kaatsufitness.dk/kob-intro-session/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.