Efterhånden som du bliver ældre begynder det at få rigtig stor betydning, hvor effektivt du træner

Dine muskler forbrænder fedt

“Vidste du, at for hvert 0,5 kg muskel du tilføjer til din krop, så forbrænder du op til 50 flere kalorier om dagen mens du sidder stille?”

Udskift det fedt der optager plads på dine arme, under din hage og på din mave med magre, veldefinerede benmuskler, core-, ryg- og armstyrke, og du kan brænde ekstra fedt ved bare sidde foran fjernsynet.

Lidt hurtig hovedregning:

Tilsæt kun 1 kg muskel til din krop, og du vil forbrænde yderligere 700 kalorier om ugen, mens du hviler.

Det er næsten 6 kg  af fedt om året tabt, bare ved at ændre din kropssammensætning

NB! Dette er en (populistisk) påstand ud af mange forskellige påstande på området der oftest tager udgangspunkt i hvad et 1 pund muskler forbrænder. Alt fra 6 kalorier til 100 kalorier. Forvirringen omkring dette skyldes forskellen i forskellige metoder til at beregne hvilestofskiftet på. Der er mange faktorer der har indflydelse på dit hvilestofskifte – bl.a. din alder, træningstilstand, køn, aktivitetsniveau mm.. Ikke aktive muskler har i virkeligheden et meget lille energiforbrug, mens aktive muskler ved høj-intensitetstræning til gengæld medvirker til en forhøjet efterforbrænding og dermed et øget hvilestofskifte. Der er dog konsensus om at styrketræning har en gavnlig effekt på vægttab, uanset hvilken teori i forhold til antal kalorier man måtte være tilhænger af.

Efterhånden som du bliver ældre begynder det at få rigtig stor betydning , hvor effektivt du træner.

Efterhånden som du bliver ældre, begynder det at få rigtig stor betydning, hvor effektivt du træner.

For det første har du flere livsstilsfaktorer du skal håndtere mellem børn, karriere og ting du vil gøre, og der er bare ingen tid til at spilde på ineffektive træningsprogrammer.

For det andet kæmper du med stress, kortisol og et naturligt fald i stofskifte – alt sammen noget du ikke behøver at håndtere når du er ung.

Heldigvis findes der en effektiv måde at holde din form på og som er dokumenteret gennem videnskabelig forskning.

Markant hurtigere resultater end ved traditionel træning! 

Ifølge videnskaben er der forskel på kronologisk alder og biologisk alder, hvilket betyder at du kan være 50 år og bogstaveligt talt have en krop på 40 år. Du har sikkert mødt en person, der ikke kun ser 10 år yngre ud, men også har uendelig energi og udholdenhed. Når det er sagt så har du sikkert også set det nøjagtig modsatte – en person der ser ud og virker meget gammel for sin faktiske alder.

Så hvad er årsagen? Er det genetik? Det lyder måske som det mest rimelige svar. Men genetik har meget lidt at gøre med, hvor hurtigt eller hvor langsomt du aldres. Tro det eller ej, du har langt mere kontrol over aldringsprocessen end du selv tror.

Men hvad er det der sker når du ældes?

• Dit stofskifte sænkes til sneglefart i takt med din alder. Det gør det næsten umuligt at brænde fedt og tabe sig.

• De hormoner, der er ansvarlige for alle dine ungdoms kvaliteter som sund hud, stærk mager muskelmasse, robust energi og umætteligt sexdrive, begynder at falde mere og mere for hvert år der går.  Og hvis du ikke er proaktiv, kan dine ungdomsforøgende hormonniveauer falde til så lavt et niveau at de ikke er mulige at genetablere.

• Aldring gør dine knogler svagere og mere sprøde og du mister vigtige mineraler, der er afgørende for stærke knogler. Derfor lider mange ældre mennesker af hoftefrakturer, der kan føre til endnu mere alvorlige medicinske komplikationer.

• Det er ikke kun dine fysiske funktioner, der bliver negativt påvirket af aldring … din hjerne lider også. Din hukommelse, din evne til at løse problemer og dine beslutningsfærdigheder begynder at falde og forværres hvert år.

Og her er en rigtig mavepuster:

Efter 40 begynder din biologiske alder at fremskyndes og du aldres hurtigere end din kronologiske alder! Faktisk for hvert år, der går, kan du aldres op til 6 måneder ekstra. Det betyder, at når du bliver 42, bliver din krop i det væsentlige 43… Hvis du fortsætter med dette, kan din krop som 48-årig være ligeså gammel som en 52-årig!

Det er hårde fakta, men det er sandheden. 

Det behøver dog ikke at være sådan. 

DU har selv magten til sænke aldringen og forlænge din ungdom. Når du træner Kaatsu vil du være i stand til at forsinke aldringsprocessen og effektivt bremse din biologiske aldring til langt under din kronologiske aldring.

Her er nogle af de ting du kan forvente, når du træner Kaatsu:

• Du gen-antænder dit stofskifte og omprogrammerer din krop, så du hurtigt kan begynde at brænde fedt.

• Du vil genstarte dit endokrine system, hvilket skaber en genopblussen af ​​ungdomsforstærkende hormoner, så du kan få mere energi – og erstatte fedt med mager, stærk muskelmasse samtidig med at du øger dit sexdrive

  •  Øge dit testosteron-niveau. Testosteron er dit ultimative ”lean-muscle” hormon og ligesom andre hormoner er testosteronniveauet for nedadgående efter 30-40-års alderen, hvorfor det er svært at få ”lean muscle” og opretholde en ungdommelig kropstoning.
  • Du styrker din krop ved at genvinde knogletætheden og opbygge et solidt fundament.

• Forbedrer din kognitive funktion og forbedrer din hukommelsesfunktion samt holder dig skarp 

• Du vil dramatisk sænke din krops aldringsproces. Din biologiske alder vil ældes langsommere end din kronologiske alder, og du vil både se og føler dig yngre for hvert år der går.

Med kun 15-20 minutters Kaatsu-træning 2-3 gange ugentligt kan du opbygge både muskelmasse og styrke, forbedre dit kardiovaskulære system og øge dit hvilestofskifte.

Med Kaatsu kan du forvente:

Markant hurtigere resultater end ved traditionel træning! 

Markant lavere træningstidsforbrug! 

100% fri for belastningsskader !

Book din prøve-session i dag og test selv hvor effektiv Kaatsu er!

https://kaatsufitness.dk/?page_id=125

ANTI AGING

“Skønhed kommer indefra.” KAATSU træning stimulerer produktionen af væksthormon, der hjælper med at regulere metabolisme, fremme kollagen-produktion, muskel og stærkere knogler. At udføre lavintensiv træning med KAATSU giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt  uden at slide på kroppen. Forbliv stærk og selvsikker med forbedret fitness og wellness og oprethold en sund og høj livskvalitet.